Over ons

Experts in Dak reinigen & coaten

Ons werk is ontstaan vanuit traditie in de familie. Het bedrijf kun je dus ook familie bedrijf noemen. Generatie op generatie is het werk doorgegeven en zo beheren wij dit vak. We werken dus met echte vakmannen. Onze interne opleiding en ons werk spreekt voor zich. Wij durven met garantie uw dak te coaten, iedere klant dient bij ons tot in de puntjes tevreden te zijn.

Goed bereikbaar

U kunt ons altijd bereiken per telefoon, email of whatsapp. Wij nemen direct contact met u op voor het maken van een afspraak. We kunnen gerust een vrijblijvende inspectie komen doen of uw dak gecoat of gereinigd dient te worden.

23 jaar ervaring

Met ruim 23 jaar ervaring in de branche ontbreekt het ons niet aan kennis en dat ziet u terug in ons werk.

Offerte aanvragen
Dak laten reinigen

Eerst uw dak laten reinigen?

Voordat er begonnen wordt met het coaten van de daken, zorgen wij eerst voor het reinigen van het dak. Het reinigen wordt grondig uitgevoerd, zodat het complete oppervlakte goed schoon is en de coating goed hecht. Om de kosten te drukken, kunt u zelf uw daken al gaan reinigen. Wees wel voorzichtig, u staat immers op grote hoogte om uw dak te kunnen schoonmaken. Vertrouwt u het niet, of ziet u het niet zitten om zelf het dak te beklimmen voor het schoonmaken, laat dit dan over aan de vakman. Zo weet u ook zeker dat het reinigen goed gebeurt.

Offerte aanvragen