Dak coaten in Veghel

Dak laten coaten in heel Nederland

Uw Dak laten coaten? Wij zijn actief in HEEL  NEDERLAND! Dak coaten Veghel helpt u graag bij zowel het reinigen als coaten van uw dak. Heeft u behoefte aan dak reinigen of coaten? Dan wilt u dit zo snel mogelijk laten oplossen. U bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in dak coaten & reinigen. Dak coaten is naast reinigen onze specialiteit, we zijn vaak binnen een dag al klaar. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Indien u haast heeft aarzel dan vooral niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen, wij zullen zo snel mogelijk bij u langs komen.

Dakgoot coaten voor een nieuw dak

Door onze ervaring en kennis mogen wij ons experts noemen

Dakcoating kunt u het beste overlaten aan een professional. Er wordt gewerkt met speciale middelen waardoor uw daken er weer zo goed als nieuw uitzien. Wel kunt u kijken naar met wat voor middel een bedrijf werkt, er zijn namelijk middelen voor dakcoating die vriendelijk zijn voor het milieu. Uiteraard houden wij hier ook rekening mee, daarom heeft u bij ons de optie om te kiezen voor een middel voor dakcoating dat vriendelijker is voor het milieu. Voordat men begint met dakcoating, worden de daken eerst goed schoongemaakt, zodat de dakcoating gebeurt op een schoon oppervlak.

Dak laten reinigen

Eerst uw dak laten reinigen?

Voordat er begonnen wordt met het coaten van de daken, zorgen wij eerst voor het reinigen van het dak. Het reinigen wordt grondig uitgevoerd, zodat het complete oppervlakte goed schoon is en de coating goed hecht. Om de kosten te drukken, kunt u zelf uw daken al gaan reinigen. Wees wel voorzichtig, u staat immers op grote hoogte om uw dak te kunnen schoonmaken. Vertrouwt u het niet, of ziet u het niet zitten om zelf het dak te beklimmen voor het schoonmaken, laat dit dan over aan de vakman. Zo weet u ook zeker dat het reinigen goed gebeurt.